började gråta när polisen kom

hejhej fölåt för dendåliga uppdateringen , läxor hela tiden.
men idag e de hemma för mej ,iallafall tills jag ska träffa tobias och sara , ikväll blir de singstar.
natten som presis har slutat kan jag lugnt säga var den vidrigaste på länge , vi hade inbrott från klockan tre. dom slog bokstavligt in dörren till lägenheten och tänker tjuva tven , jag syster och mamma satt inne och skakade  på toan medans vi väntade på polisen , när vi fick reda på att polisen var vid porten började jag gråta , de va så vidrigt.
vi har nu förbjudit pappa att åka iväg på fler klassträffar i lessebo , när han gjorde de för några år sedan förlorade jag den underbara mannen jag kallade morfar och nu höll tv på att springa iväg.

lång men viktig läsning!

nu e de bara övervinna tröttheten och ha en underbar daga

pussar , johanna

snabbis

hejhej gubbar ,
ska åka och träffa sara snart , nils är också på väg hit. Älsklingen skulle sova lite efter jobbet sen kommer han också, vi får ringa runt och få ihop lite människor innan de.
hör av mej ikväll runt 22 för måste vara hemma och sova då





pussar , johanna

hur ser jag ut idag?

 


kläderna idag blev enkla,
 svarta legins från gina
tröja från gina
 ett skärp från något ställe

men tyckte håret blev jätte gulligt.

pussar , johanna


årets schema

kan inte säga att jag gillar de , tror de kommer ploppa in något på måndagen också




pussar, johanna

firat 365 dagar

igår firade jag ett år med min älskling. vi myste till filmer och åt pizza och jordgubbar doppade i chocklad.
idag ska jag träffa sara och troligtvis resten av alla sundbybergs saker.
imorgon e de tillbaks til skolan sorgligt nog, ska vara där vid kvart i 8 för minnestunden av mr matthew skelton som dog under sommaren.

 
mina jordgubbar

pussar, johanna

god natt

ni får sova så gott, har haft en underbar dag me den bästa.
sitter på balkongen och skriver lite, kändes ganska mysigt, imorgon e sista sommarlovs dagen , lovet har varit underbart , har träffat dom bästa.
lite planer för imorgon men dom får ni höra du.
ska sussa snart , efter danska pardise hotel.

 
sov sött , johanna

besöks rekord

ojoj allesammans vi har ett nytt rekord på bloggen , hela tjugofyra stycken har kollat in mej idag! man blir ju lite lycklig i lilltån.

pussar johanna

nils

hejsan hoppsan lillebror

idag har jag varit med nils typ hela dagen, vi har luffat och pratat. 
go natt allesammans imorgon ska jag mysa me pojkvännen och fira ett år


nils och tobias gör te

pussar johanna

underbaraste året

Älskling jag vill att du ska veta att du har förbättrat mitt liv till de bästa. ett år har gått och jag älskar dej mer för varje dag. de finns ingen bättre människa för mej. du gör mej lycklig. när man ser dej börjar man le och fast du vet de  redan är du min drog , jag klarar mej inte utan dej , du är min bästavän och pojkvän du har alltid funnits vid min sida i både dåliga och bra stunder och de e omöjligt att förklara vad de betyder för mej.
den bästa platsen på jorden e din famn, man är tryg och älskad.

älskar dej tobias peter lundberg.



allt för dej älskling!


dagen efter

go morgon go morgon gubbar

hoppas allt är bra med er , de känns som de e storm ute och man själv sitter i en liten skrutig stuga mitt på ett berg , eller de låter så iallafall. hade jätte mysigt igår , människor kom fram och sa att de va tråkigt men jag kunde faktist inte hålla me på den punkten. de blev kallt och många kramar , så jag e bara jätte nöjd me kvällen.

kanske en liten fika me aissa idag , ska iallafall träffa henne.


amanda på ung 08 , hon kanske gick lite vilse , vem vet?

pussar, johanna


voice

go kväll
ligger i pojkvännens säng, han skulle cyckla ner till centrum och ta ut pengar så jag väntar här .
vi ska snart åka till voice så darin here i come!
ha mysigaste kvällen för de ska jag .

tusen pussar och kramar, johanna

vatten diet, nej tack

hejhej

av misstag provade jag vatten diet igår, glömde bort att äta så på kvällen mådde jag jätte illa. var ute med sundbybergs flickorna när de värsta jag vet hände, tänker inte säga vad men de är de som händer när man mår illa, tyvär. åkte från elin vid typ halv 11 träffad pojkarna på vägen till tunnelbana så dom var snälla och väntade me mej.
vännerna från sundbyberg är underbaraste så e de bara , om du inte känner dom så har du missat mycke !


bild från förut, är flickorna från ekerö

pussar, johanna

kramig

hejhej 
kramas  med en kudde och kollar på high school musical. ikväll är de voice och de blir mys me grabbarna från sunbyberg och förhppningsvis flickorna, och darin! flickvännen sara kommer iallafall. nu vill jag bara att pojkvännen ska vakna så man får byta ut kudden mot han, är jätte kramig idag så de e bara komma till voice så får ni en kram.



vi kanske ses där

pussar, johanna

go morgon go morgon

go morgon
 klockan är 08 42 och jag ska iväg till landet snart , men kommer hem vid fyra och så får jag gå ut ikväll , underbart!
men ska plocka lite i rumet innan jag åker,



pussar, johanna

rulltrappsreklam

hejhej

en tanke från mej, har ni någon gång kollat på reklamerna i rulltrappor, specielt när man ska upp från tunnelbanan , då kan de vara samma reklam , asså exakt samma bild , kanske fem stycken efter varandra, förlåt men de blir så här, (exempel på bilden under),
 aha vad mysigt e de fest på ung08 den 13, nemen de e fest på ung08 de känns som jag har hört de, jaja fest på ung 08 , men jag har fattat de e fest på ung 08!
man har ju trötnat redan efter att sett reklamen , då orkar man ju inte gå på festen eller köpa produkten.



pussar, johanna

vintern kommer snart

hejhej
såg min framtida mössa idag, kanske inte just den här eftersom den ligger lite över min pris klass,men något i den stilen. gullig och galen presis som lilla jag. de känns hemskt att börja älska något och sen vända på en lapp se siffrorna fyra,nio,fem,noll, de är då man inser att man aldrig kommer få sin nya kärlek.

 


pussar, en gullig johanna 

tjocka barn

hejhej bloggen
tanke från johannas hjärna, alla föräldrar som låter sina barn äta presis vad dom vill när dom är små och ovetande, dom tänker ju inte på deras småttingars framtid sen , de e barnen som måste ta skiten eller träna bort alla extra kilo , visst de e inte bra för hälsan men ändå allt de andra också. jag säger inte att jag tycker man ska vara smalast och att de e finare men alla i vår värld vet att de e ofta tjockare barn som blir retade i skolan. därför tycker jag att man kan väll hålla sig till godis på lördag tills barnet själv är vetande om vad som händer.

nu ska jag spendera natten till big brother och pardise hotel, så blir de när man inte får  gå ut.



har fått på mej myskläder nu också

pussar, johanna

pankpankpank

hejhej
har en ekonomisk kris på g på kontot så har gjort upp pengar planer,
har 1150 i månaden och mobil räkningen till nästa månad tar upp nästa månads pengar, så de blir i septemper pengarna kommer, men istället för att shoppa grejer så blir de spara av de hela , två hundra till månadens tvingade behov och sen ligger ju räkningen på 400 lappen, men sen e de spara resten i några månader framåt,
när mitt älskade rum är klart ska de köpas nya grejer att fylla ut garderoben med , så då vill man ha pengar på kortet

> 550 blir de varje månad i spargrisen så i november kan man hitta skor och kläder för 1650 , lite framåt iallafall

pussar , johanna

snabb rökning

en  liten tanke till världen,
man ska inte röka de vet dom flesta men ni som bestämt er för att röka , vi tar i exempel min kära mor. hon kan tända en cigg melan bilen och dörren,, två meter ifrån henne. ett ciggaret paket kostar runt 50 kronor, att bara ta två blåss på en cigaret gör att de säkert kan gå åt ett paket på en eller två dagar , förstår ni hur mycke shopping vi är uppe i efter bara någon vecka ? ska ni röka så ta de lugnt och rök allt ihoppa.

kram och puss , johanna

ungdomen idag

hejhej
sitter i familjen älsklade lilla soffa och blädrar kanaler. varit på ung 08 med pojkvännens boys. blött men alltid lika mysigt, nu sitter man hemma, måste vara hemma 7 varje dag den här veckan och får inte sova över på en månad. Planen för framtiden är att vakna tidigt , ta vara på dagarna som e kvar  innan skolan ,  och sen försöka gulla mej fri från straffet under voice dagen och ett års dagen med den underbaraste.

pussar, johanna

livet är en fest tills man dör

hejhej

läste på en klasskompis blogg där de står att hon dissar 40+ människor som festar och super, men lilla gumman ska man sitta och leka gammal för man föddes tidigare än dej , de e väll klart du ska leva livet tills de är slut , spelar ingen roll ålder. de e iallafall vad jag tycker :)

pussar, johanna

fel av mej

hejhej gubbar ,
ikväll blir de hemma kväll , ljugit för föräldrarna så de blir nog reda ut saker med dom. hoppas på ett inte för hårt straff men får ta de jag får, jag vet att jag har gjort fel och står för de , ljuga förstör mycke så skuldkänslorna bublar på ganska bra just nu.

men ni får ha de mysigt pojkar och flickor så skrivs de nog mera under kvällen

pussar, johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0